Kannatusjäsenet

Anna-Leena Hakuli 0505638909
Maarit Hautala 0503441525

Caps Look® - ratkaise vaatekriisisi, jotta löydät jokaiseen elämäsi tilanteeseen sopivaa päällepantavaa helposti ja nopeasti

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa sinulla ei kerta kaikkiaan ole mitään päällepantavaa, vaikka vaatekaappi on täynnä vaatteita? Caps Look® kapselipukeutumisen menetelmällä kokoat vaatekaapin, joka palvelee sinun tyyliäsi ja elämäntyyliäsi eikä mene enää sotkuun. 

Vaatekriisien ja virheostosten sijasta saat vaatekaapin koko potentiaalin käyttöösi. Samalla kun arkesi helpottuu, saat iloa ja itsevarmuutta elämääsi oman tyylin kirkastumisen myötä.

Tutustu kapselipukeutumiseen ja ilmoittaudu Caps Look® -verkkokurssille tästä: https://www.capslook.fi/itseopiskelukurssi

Arkistosihteeri Tea Rosenberg
TURKU p.045-2100793

Arkistot kuntoon ja vanhat paperit järjestykseen

Järjestän arkistoja vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla, kuten henkilö-, talo-, yhdistys- ja yritysarkistoja. Myös ruotsinkielisiä arkistoja.

Säästettävä paperimateriaali luetteloidaan ja sijoitetaan ns. arkistokelpoisiin koteloihin. Luettelon avulla tarvittavat asiakirjat löytyvät helposti. Lisäksi kotelointi säästää tilaa noin 30-40% tavallisiin kansioihin verrattuna.

Arkiston lopullinen säilytyspaikka voi olla Kansallisarkistossa, kuntien tai yhdistysten tiloissa tai asiakkaalla itsellään.

Tutustu lisää.