Järjestysvinkit-verkkokurssi

Aika: 5.8.2020-5.6.2021
Paikka: Ikikurssi

Tuskastuttaako kotisi epäjärjestys ja ahtaus? Kaipaatko kotonasi siistiä ruokapöytää tai lattiatilaa entä eikö aikasi riitä enää mihinkään ja tunteet ovat pinnassa? Luopuminen on haastavaa eikä aika riitä tavaroiden lajitteluun ja järjestämiseen.

Tervetuloa selkeämpi elämä. Luo kotiisi ja kalenteriisi selkeämpi ja käytännöllisempi järjestys tämän kurssin avulla. Helpota elämääsi ja opi nauttimaan kotisi järjestyksen ylläpidosta ja selkeydestä. Opit järjestämisen (organisoinnin) peruspilarit ja saat tietoa sekä ajan että tunteiden vaikutuksesta kodin järjestämisessä. Kurssilla taustoitetaan myös mistä kodin täyttyminen tavarasta johtuu ja täsmätietoa ratkaisuista tavarapaljouden selättämiseksi.

Oivallat, kuinka tarpeellista ja hyödyllistä on panostaa oman elämänsä tärkeimpään ympäristöön paljouden täyttämässä maailmassa. Vapaudu negatiivisen tunteen kehästä ja nauti hyvää mieltä ympäröivästä kodista. Päästään yhdessä kiinni siitä, miten tavarat vaikuttaa elämäämme. Syvennytään tunteiden vaikutukseen järjestämisessä helpotetaan luopumista.

Kurssi, johon voit liittyä mukaan koska tahansa ja pääset tutustumaan materiaaleihin heti ilmoittautumisen jälkeen. 

Kouluttaja Ammattijärjestäjä Laura Holmström.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.