Yhdistyksen jäseneksi

 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on käynyt Ammattijärjestäjä (Professional Organizer) -koulutuksen Suomessa tai ulkomailla ja joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Jäsenasioissa ota yhteys jäsenvastaavaan: jasenvastaava@ammattijarjestajat.fi

 


 

Ammattijärjestäjiä Suomessa kouluttaa Hollannissa pitkään ammattijärjestäjänä toiminut
Anne te Velde-Luoma.

Ammattijärjestäjäksi kouluttautumisesta saat tietoa Anne te Velde-Luoman sivuilta.

 


 

Suomen ammattijärjestäjät ry:n tarkoitus ja toiminnan laatu

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tietoisuutta ammattijärjestäjien (Professional Organizer) toiminnasta ja ammatista yleensä. Yhdistys tutkii mahdollisuuksia ammattikunnan työpiirin laajentamiseen, edistää tieteellistä tutkimusta sekä jakaa tietoa liiallisen tavaran haitoista. Yhdistys kokoaa yhteen alan toimijat Suomessa ja on vuorovaikutuksessa ulkomaisten alan yhdistysten kanssa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää koulutustilaisuuksia, ylläpitää nettisivuja sekä julkaisee alaan liittyvää tiedotusmateriaalia.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää jäseniltään jäsenmaksuja sekä kannatusjäsenmaksuja kannattajajäseniltä sekä ottaa vastaan ulkopuolisilta tukijoilta rahalahjoituksia.